Известие

Collapse
No announcement yet.

Слаби фарове на 159 !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Слаби фарове на 159 !

Здравейте колеги...май тая Алфа колкото и да е красива, толкова е и нескопосана. Май слуховете за Алфа се оказват верни. Значи първо постоянно светещи лампи за ЕГР-и, системи за потегляне по наклон...то гарнитура на глава ли не беше...носачи по 25 000 лева ли не бяха...ма то звуци, шумове от опелски скоростни кутиии...ся и слабите фарове...до ся от три месеца не ми се беше налагало да карам по тъмно...хем съм със ксенон...извинявайте ама осветеността на пътя е все едно с фенерче светя...абе ква е тая гробница бе баси едно нещо няма което да ме радва освен визията...за 3 месеца вече всичко дрънчи в купето...баси гробницата...продавам я за 1000 лева, който иска да пише...

Двама сте общо взето каръците във форума - ти и Miraco. Като сте попаднали на тотален гроб от някой измамен автосалон, незначи, че колата ти е виновна. Продавай я и се отървавая от мъките...купи си Ауди.

п.с ...и ако може, недей да ревеш за всяко нещо кат' малко дяте.
    Last edited by GammaRay; d.m.y г., 21:58.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Абе, не е като да няма доза истина... Ама като ти харесва, поправяш и газ
      sigpic
      1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
      2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
      2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

Много ми харесва бе хора ама само до там. Аз като смятма за да я стегне ми трябват 30-40 хиляди лева. Те я очукаха по паркингите...кутията хлопа при смяна на предавките...съединителя си проме ня звука като го натискам....окачването хлопа и скърца цалото...фаровете не светят...Ако направим сметка само за 2 нови фара ремонт на кутия и съединител ми трябват около 4000 лева.

Comment

Колата от скрабта е като ретро автомобила.Най евтиното нещо е да си го купиш и след това започва наливането на паричните потоци
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

добре бе няма ли малко съпричастност в тоя форум...

Comment

Моите фарове светят добре и не съм с ксенон.
              Какъв ще да им е проблема на твоите?
              Останалите неща няма да ги коментирам - купил си си кола с проблеми и се ядосваш, че трябва да ги оправяш и това струва пари.
              Аз си търсех 159 с бюджет 11к преди година.
              Е харесах си такава за 8к, и на пръв поглед нищо и нямаше, но излязоха не малко скрити проблеми в последствие, които разреших за 3к.
              Сега на модела ли да се сърдя, че за 8к съм си взел кола на 230000км с проблеми? Ами то в момента се продават 159 и за 7к, че и за по-малко може да се намери!
              Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
              EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Аз също съм с ксенон и като я купих беше изгоряла крушката която върви с запалката дадох 120 лева и я смених. Аз лично съм много доволен от късите всичко си виждам. Сигурен ли си ,че не им идва малко тока и затова да светят слабо? По електрониката нямам никакви грешки освен Airbaga ,но той свети защото съм махнал пасажерската седалка. Моята я купих с проблеми по мотора за изгодни пари и сега правя. Има моменти в които и на мен ми писва ,но като сложа чертата ми е много по изгодно да я правя от колкото да я купя направена.

Пс - говоря за Ti 2.4
                Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

Възможно е да ти е изгоряла лупата отвътре(лъскавото покритие на металната част). Без разглобяване обаче няма как да разбереш.
                  Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid

Comment

Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщение
                    ...баси гробницата...продавам я за 1000 лева, който иска да пише...
                    Ето пиша! Давай я за 1000 лева и я взимам.
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

1100лв от мен, почва наддаването

Наистина някой неща са така, това не значи че другите марки също са тип топ. Която и да вземеш над 500 000км ще е същата боза. Аз лично съм виждал Либра с 1.9жтд на 800 000км, врътнаха я на 170, с една добавка малко утихна и айде напудрена на плаца. Те такива са ни и джамбазите, селски тарикати дето с трици маймуни ловят. Интересно защо в чужбина няма почти нищо под 4000€, откъде ги мъкнат тия дето тука са по 6000лв ?
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И на мен ксенона ми свети доста слабо, но ще отварям фаровете да видя какво става. Освен това си трябват хубави крушки
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
                        Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

Моята беше с допълнително монтиран ксенон, когато я купих. Едната крушка изгоря и сложих 2 нови хубави. Светеше перфектно. Има огромна вероятност да са ти мръсни или прецакани рефлекторите в лупите. Може и стъклата отвътре да не са ок.
                          Аз съм на 1150лв.
                          Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                          Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                          JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

по подразбиране Слаби фарове на 159 !

Здравейте колеги...май тая Алфа колкото и да е красива, толкова е и нескопосана. Май слуховете за Алфа се оказват верни. Значи първо постоянно светещи лампи за ЕГР-и, системи за потегляне по наклон...то гарнитура на глава ли не беше...носачи по 25 000 лева ли не бяха...ма то звуци, шумове от опелски скоростни кутиии...ся и слабите фарове...до ся от три месеца не ми се беше налагало да карам по тъмно...хем съм със ксенон...извинявайте ама осветеността на пътя е все едно с фенерче светя...абе ква е тая гробница бе баси едно нещо няма което да ме радва освен визията...за 3 месеца вече всичко дрънчи в купето...баси гробницата...продавам я за 1000 лева, който иска да пише...
                            Всичко освен "гледане" и до малко късмет.

Не знам точно колко пари си дал за нея/за колко си я закупил, но всеки един поддържан автомобил дори на 270 000 км си му искат парици.

А на тези с малкото километри и поддържаните си им искат много парици ...За някои почти като за нов.Е, добре де, да кажем с отбита 1/3 от цената на новия от магазина.И сега има 159-ки за по 20 000 евро на 50 000-70 000 км.

Моята откакто съм я закупил само масло + филтри, но аз не я и карам много - за 1 година 4-5 хиляди километра.Просто не ми се налага да ходя с нея на работа всеки ден, защото живея на 300 -400 метра от местоработата ми.

Отделно предният втори по ред собственик не беше жалил пари явно- окачването на предицата цялото е "чисто ново" както забелязаха в един от форумните сервизи.

Просто имах късмет + продавач с възможности и желание да я поддържа и си я е поддържал.

Е, направих някои компромиси по моите разбирания = няма ксенон+няма ел.седалки+няма ел.отопление на седалките.
                            Другото го има.

Ама не съм имал такива сериозни проблеми и най-вероятно няма и да имам.

[QUOTE добре бе няма ли малко съпричастност в тоя форум...][/QUOTE]

С други думи, сори, имаш подкрепата ми,имаш съпричастността ми, но не е виновна твоята конкретна алфа 159-ка, а предишните собственици + продавача.

Ако ми кажеш какъв цвят е и откъде си я закупил, може да ти кажа какво още да очакваш, ако тази е една от 159-ките които съм гледал преди да закупя моята.

На ксенона ЛЕД крушки могат ли да се слагат вместо ксеноновите ламБи?

Изобщо момчета не се коркайте.Така и така си я направил, направи още каквото трябва и си я карай със кеф.За същите пари за които си я закупил, най-вероятно щеше да имаш много повече проблеми с други марки -например немските.Особено аЛудита-та и БМВ-тата...а пък МерцеЛесите като ги видят по сервизите колко им се радват ...

Дори Вагените не са това за което си си похарчил парите...

Виж, ако си си закупил една Крома комби издание от 2005 година и нагоре 1.9 jtdm 120 коня едва ли щеше да имаш тези "терзания", но пък и усещането щеше да е друго ...

Не се ядосвай, нервите, времето и енергията няма кой да ти ги върне.Вложи ги в някои мокра п***ка или в правенето на пари.

Това което може да се реши с пари не е проблем.Проблем е това което не може да се реши с пари.

Жив и здрав бъди.Оправи си 159-ката и се видим на някоя сбирка на италианките...
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Между другото фаровете могат да се рециклират, отварят се и се вади рефлектора, праща се в Стрелча да му направят ново покритие и после по обратния ред. Неудобството е че стоиш 1 седмица без кола и 100на лева назад, но пък не е като да си купиш нови фарове.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                              X